Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\RestApi\Utilities\SingletonTrait::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-rest-api/src/Utilities/SingletonTrait.php on line 48 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\Admin\FeaturePlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-admin/src/FeaturePlugin.php on line 331 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/themes/Escapezone/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/themes/Escapezone/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Escape the web | Anledning

ANLEDNINGERNE ER MANGE…

HYGGE MED VENNERNE, POLTERABEND, FØDSELSDAG, TEAMBUILDING

Nedenfor finder I mere inspiration til hvilke anledninger vores Escape & Mystery Games kan bruges til. Vil det fungere til en polterabend, et firmaarrangement eller en fødselsdag?

fødselsdagsfest i escape room

VENNER & FAMILIE

OPLEVELSER FOR ALLE PENGENE!

En god aften med vennerne eller familien bliver ofte skabt, når man laver noget andet end man plejer. Vores Escape og Mystery Games er den idéelle underholdning til en fed oplevelse med venner og familie. I bliver taget ud på en rejse i sporene på en kidnapper, skal opspore terroristernes net, eller opklare et mystisk mord. Lige meget hvilket Escape & Mystery Game I vælger, får I masser af udfordringer og fede oplevelser.

 

I kan sidde sammen og spille, eller I kan sidde hver for sig, købe hver sin adgang og så følges ad i spillet gennem hangouts, skype eller noget helt tredje.

FØDSELSDAG

ALLE KAN VÆRE MED

Alle vores Escape og Mystery Games er perfekte som den anderledes underholdning til en fødselsdag. Det er en oplevelse, hvor alle kan være med. Aldersmæssigt fra omkring 14 års-alderen, hvis de skal sidde med det alene, eller yngre hvis det er som en del af en gruppe med ældre personer der kan assistere.

 

Undervejs bliver vil I opleve, at blive opslugt og tid og sted er pludselig ikke eksisterende. Alt efter hvor mange I er, køber I et passende antal adgange og går derefter igang. Når I har fordelt jer omkring jeres computere kan kommunikationen derfra flyde på kryds og tværs og I kan alle være med til, at løse de mange opgaver og udfordringer.

snacks harlekin
Polterabend i escaperoom

POLTERABEND

UDFORDRING, SPÆNDING OG GRIN

Skab en mindeværdig oplevelse for bruden eller gommen på deres polterabend. Hvis I placerer jer rundt om bordet og fordeler jer med 1-2 personer pr.computer, kan I alle følge med i spillet og være fælles om udfordringerne, oplevelserne og løsningerne. I har rig mulighed for at hygge jer og have drikkevarer på bordet mens I spiller.

 

I bliver suget ind i en anden verden på et splitsekund og inden I har set jer om, er tiden gået! Det bedste er, at I efterfølgende har en fælles oplevelse alle kan tale med om resten af dagen, hvilket hurtigt skaber en samhørighed og en fed stemning på jeres polterabend.

TEAMBUILDING

KOMMUNIKATION & SAMARBEJDE

Hvis I vil have samarbejde og kommunikation i højsædet er vores Escape & Mystery Games Online helt perfekte. Og I kan blive på kontoret imens I har oplevelsen og kæmper mod de udfordringer I møder undervejs. I kan enten købe de passende antal adgange i vores webshop og spille på egen hånd, eller kontakte os og få et skræddersyet arrangement der passer til jeres behov.

 

Vi tilbyder teambuilding arrangementer med en kyndig instruktør der er tilstede enten fysisk eller via Hangouts/Skype og som kan assistere, vejlede og vurdere jeres indsats undervejs.

Teambuilding Esbjerg

FIRMA ARRANGEMENT

EN FED OPLEVELSE MED KOLLEGAERNE

Et sjovt og udfordrende firmaarrangement for alle i jeres virksomhed. Det er let at komme igang og I kan enten konkurrere mod hinanden ved at være inddelt i mindre grupper, eller I kan løse det som en samlet enhed. I køber adgang til det antal computere I skal bruge og er derefter klar til at spille.

 

I får nogle mange ah-ha oplevelser, bliver udfordret og underholdt undervejs. Det er et anderledes firmaarrangement og I vil opleve hvordan I bliver grebet af stemningen og pludselig er tiden gået.

null