null

ESCAPE & MYSTERY GAMES ONLINE

OPKLAR MYSTERIERNE PÅ INTERNETTET

På en hemmelig lokation sidder jeres team klar. Missionen starter så snart I modtager jeres missionsmail, og kampen mod uret starter. I har nu 120 minutter (adgang i 3 timer) til, at løse de mange spændende gåder og opgaver og se om I ender med at besejre tiden og Escape The Web.

 

Escape The Web byder på unikke online Escape Game oplevelser. Vi har netop lanceret vores første mission – Kidnapped. I løbet af de næste kommende uger kommer yderligere to til, Bomb Squad og The Murder. Derefter følger flere løbende. Det er med sikkerhed noget for alle, uanset om man er til gys, action eller har en efterforsker gemt i maven. Perfekt til hygge med familien, kæresten eller vennerne. I kan sidde sammen eller hver for sig. Prøv en udfordrende oplevelse, og se om I kan klare missionerne, inden tiden er gået. Good luck!

 

Alle vores spil er anbefalet til +1 person (1-2 personer pr. computer/adgang), hvor I kan sidde sammen, eller hver for sig og løse vores online Escape & Mystery Games. Den bedste oplevelse er ved 1-2 personer pr. adgang/computer, da der er mange ting undervejs der skal undersøges, læses og efterforskes.

Spillene foregår på engelsk.

null

TØR I TAGE UDFORDRINGEN OP?

MISSIONEN FOREGÅR ONLINE PÅ INTERNETTET

I HAR NU 120 MINUTTER TIL AT LØSE MYSTERIET

FIND LEDETRÅDE OG LØS PUZZLES

SPØRGSMÅLET ER BARE OM TIDEN LØBER UD