Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\RestApi\Utilities\SingletonTrait::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-rest-api/src/Utilities/SingletonTrait.php on line 48 Warning: The magic method Automattic\WooCommerce\Admin\FeaturePlugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-admin/src/FeaturePlugin.php on line 331 Warning: The magic method QodeWelcomePage::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/themes/Escapezone/framework/lib/qode.welcome.page.php on line 43 Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/c/a/0/escapetheweb.dk/httpd.www/wp-content/themes/Escapezone/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Escape the web | Bomb Squad
null

MISSION: BOMB SQUAD

KAMPEN MOD TIDEN ER BEGYNDT!

I modtager en e-mail fra borgmesteren af Berlin, der desperat har brug for jeres expertise og snart står det hele klart for jer. Kampen mod tiden er begyndt! Jeres mission ligger for jeres fødder og I er nu de eneste der kan redde byen, ved at finde og desarmere bomben. I jeres case briefing fremgår det, at I har 120 minutter (adgang i 3 timer) inden bomben går af og alt udslettes. Kan I optrævle teoristernes net og få lokaliseret placeringen af bomben, inden det er for sent? I kan mærke presset på jeres skuldre – og alligevel har I aldrig følt jer mere klar end I er nu. Det er denne mission I har trænet til i årevis, denne mission I har ventet på, så I endelig kan bevise jeres værd! 

 

Det er nu I skal vise hvad I er lavet af og løse missionen. I skal bruge alt hvad i har lært for, at kunne følge de udspekulerede terrorister… Har I hvad der skal til? 

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
null

FIND BOMBEN 

– OG RED BYEN, INDEN DET ER FOR SENT!

Jeres briefing er dugfrisk og I er mere end klar til at tage hul på missionen. I ved, at byens overlevelse afhænger af jeres evner. I skal i hælene på terroristerne, ved at bevæge jer rundt på internettet, besøge websites, undersøge sociale medier, ringe til ukendte telefonnummer og meget meget mere.

 

Der er spænding fra start til slut i kampen mod tiden, terroristerne og ikke mindst den tikkende bombe. Der er hentet inspiration i en lang række hæsblæsende film til vores Escape Game Bomb Squad. Find jeres indre helt frem og tag kampen op! Vi anbefaler oplevelsen for +1 person (1-2 personer pr. adgang/computer), der sidder sammen, eller hver for sig og løser vores online Escape Games.

HVOR SVÆRT ER DET?

– I SKAL NOK KLARE DET!

Udfordringer møder I mange af undervejs i vores Escape Game Bomb Squad og sværhedgraden er så alle kan være med. Vi sikrer, at alle bliver udfordret undervejs. I vil støde på skjulte hints og kryptiske ledetråde undervejs og det vil være muligt at få hjælp efter behov hele spillet igennem.

 

Escape og Mystery Games online er ekstremt underholdende og udfordrende og perfekt sammen med familien, vennerne eller kollegaerne. Bomb Squad foregår på engelsk.

ANBEFALET BROWSER 

FIREFOX, CHROME, EDGE & SAFARI

For at få den bedste mulige oplevelse anbefaler vi, at I benytter én af følgende browsere til spillet; Firefox, Chrome, Edge eller Safari. Disse browsere understøtter spillets effekter hele vejen og sikre, at jeres oplevelse er i toklasse. I kan gratis installere en af de ønskede browsere inden I starter spillet.

 

Vælger I ikke, at benytte en af ovennævnte browsere kan vi ikke garantere den gode oplevelse. Der kan være effekter I ikke kan se og det kan være svært/umuligt at gennemføre spillet.

null