null

MISSION: THE MURDER

KAN I OPKLARE MORDET DER ER BEGÅET?

I er blevet tilkaldt til en mystisk mordsag. Alt skiller sig ud fra de andre sager I har arbejdet på. Som de mest erfarende i branchen, har kollegaerne og omverden stor tillid til jeres evner. I skal finde ud af hvem der står bag dette makabre mord. Beviserne peger i mange retninger og der er ingen hovedmistænkt i sagen, kun et par usle typer, der allerede er kendt af politiet, er på listen over de mistænkte. Det virker håbløst…!

 

Det står nu klart, at I skal handle hurtigt. I har 120 minutter (adgang i 3 timer) til at finde morderen, inden det er for sent. Skynd jer – tiden starter nu!

Sværhedsgrad0%
Fun factor0%
null

DET MAKABRE MORD

KAN I FINDE MORDEREN?

Sagen er svær at overskue, for hvor skal I starte? Heldigvis tikker en tiltrængt e-mail ind i jeres indbakke med en uddybende briefing og nogle varme spor I kan forfølge. I har nu hvad der skal til for at bevise jeres værd som de dygtigste indenfor opklaring af mordsager. Det er længe siden I sidst har været i gamet, kan I stadig klare det?

 

Med udgangspunkt i fortidens mordgåder og mystiske sager er denne komplekse case skabt. I skal være skarpe, holde hovedet koldt og bevare overblikket i denne sag, ellers lykkedes det ikke at opklare mordet. Vi anbefaler vores Murder Mystery Escape Game for +1 person (1-2 personer pr. adgang/computer), der sidder sammen, eller hver for sig og løser vores online Escape Games.

HVOR SVÆRT ER DET?

– MULIGHED FOR HJÆLP UNDERVEJS

Der er garanti for at blive udfordret og underholdt, når I spiller vores Escape Game The Murder. Det er en kompliceret sag og I får nok at se til undervejs. Men der vil naturligvis være hjælp at hente, hvis I får behov for det. Derudover er der også lagt hints og ledetråde ind undervejs i spillet.

 

Vores Escape og Mystery Games online er perfekte som underholdning i selskab med venner, kollegaer eller familien. The Murder spilles på engelsk.

BROWSER ANBEFALING

EDGE, CHROME, FIREFOX & SAFARI

Når I spiller The Murder, er det vigtigt at I gør brug af den rigtige browser. For at sikre jer den bedst mulige oplevelse anbefaler vi, at I bruger disse browsere; Edge, Chrome, Firefox eller Safari. De fire nævnte browsere understøtter alle effekter under hele spillet. I kan installere den ønskede browser umiddelbart inden spillet.

 

Benytter man ikke en af ovenstående browsere, kan vi ikke garantere, at spillets effekter virker som de skal. Der kan være en eller flere ting I går glip af og det kan være medvirkende til, at I ikke kan spille færdigt eller at der er opgaver I ikke kan løse.

null