Fødselsdag

Når kun det bedste er godt nok

- Masser af grin, spænding og gys.

null

DANMARKS SJOVESTE FØDSELSDAG

FYLDT MED OPLEVLSER OG UDFORDRINGER

Escape Zone er det perfekte sted til den næste fødselsdag. En sjov og anderledes fest, som I alle kommer til at huske med et smil på læben. Tag imod udfordringen i vores forskellige escape rooms, og hold en spændende, sjov og oplevelsesrig fødselsdag. Perfekt hvad enten I er en større gruppe, eller bare familien som skal ud at fejre fødselsdagsbarnet.

LOUNGE OG HYGGE

Når I ankommer til Escape Zone, kan I både før og efter nyde drikkevarer og snacks i vores hyggelige lounge område. Det også altid sjovt at få snakket oplevelsen igennem, eller åbne medbragte gaver. Vi hjælper jer rigtig gerne med det perfekte fødselsdagsarrangement. Kontakt os for at høre om yderligere muligheder.

HVOR MANGE ER I?

VI HAR ALTID PLADS TIL JER ALLE

Uanset hvor mange I bliver til fødselsdagsfesten, kan vi altid tilpasse det – så I kan holde den sjoveste dag. I har mulighed for at konkurrere i flere forskellige rum på samme tid, eller prøve det samme rum af flere omgange. I er altid velkomne til at ringe eller skrive til os – så hjælper vi jer med den bedste løsning.

fødselsdagsfest i escape room
fødselsdag

LOUNGE

HYGGE FØR OG EFTER

I har mulighed for at bruge vores lounge område både før og efter, I har været i vores escape room. Der kan I både hygge med drikkevarer og snacks – eller vi kan arrangere bespisning. Mad arrangement skal bestilles på forhånd. Det er selvfølgelig også helt ok at medbringe gaver, og fejre fødselaren.

BOOKING

BESTIL JERES FØDSELSDAGSFEST I GOD TID

Det altid en god ide at booke jeres arrangement i god tid. Vi har åbent alle ugens 7 dage og tider kan ses og bookes her på siden under ”booking”. Mandag – torsdag booker man over telefon/mail og bookes efter aftale.

pris på escaperoom
harlekin

ACTION FØDSELSDAG

KOMBINER MED ANDRE OPLEVELSER

Hold den sjoveste actionfyldte fødselsdag med både escape rooms og eksempelvis lasergame. I samarbejde med Action World har I muligheden for at booke flere aktiviteter og spare penge. Hvorfor nøjes når man kan give den maks gas med lasergame, bumperballs, bowcombat eller SEG-race. I sparer kr. 500,- for hver oplevelse I booker sammen med jeres escape room. Kontakt os for mere info.

null