SÅDAN FOREGÅR SPILLET

Herunder kan I læse mere om hvad I skal være opmærksomme på inden I starter et spil, hvad I skal have klar rent praktisk og hvad Escape og Mystery Games egentlig går ud på.

INDEN START

SÅDAN KOMMER I IGANG!

For at komme igang med spillet, skal I starte med at vælge hvilket Escape & Mystery Game I ønsker at spille og købe adgang hertil, igennem webshoppen her. Det er ekstremt vigtigt, at taste en korrekt og aktiv e-mail ved købet, da I modtager adgangen til spillet via denne e-mail.

 

Mailen I modtager, efter købet, indeholder de instrukser og informationer I har brug for for at kunne spille.

Er I klar? Jeres eventyr starter nu…!

RENT PRAKTISK

HVAD SKAL VI VÆRE FORBEREDT PÅ?

Alle vores Escape og Mystery Games foregår på engelsk, men et engelsk hvor de fleste uden problemer kan være med. Inden I starter spillet skal I sørge for at have en computer, en e-mail, en telefon og en internetforbindelse til rådighed. I har hele internettet til rådighed, så der er rig mulighed for at få hjælp til fx oversættelse eller lign.

 

Det er vigtigt at undersøge alle de elementer I støder på; besøge alle webadresser I finder, ringe til telefonnumre eller tjekke sociale medier ud. Vær nysgerrige og åbne, så kommer I længst.

HVAD ER ESCAPE

OG MYSTERY GAMES ONLINE?

Escape og Mystery Games Online er et helt nyt koncept. Så snart I har købt jeres adgang i shoppen, modtager I en e-mail med jeres mission, adgangskode og andre informationer I skal bruge. Når Adgangskoden aktiveres, starter jeres tid mod uret og I har 3 timer, inden tiden løber ud og adgangen lukker.

 

Inden da skal I undersøge alt hvad I møder på jeres vej. I skal besøge alle hjemmesider, undersøge sociale medier, ringe til telefonnumre, låse jer ind i hemmelige databaser og meget meget mere. Tiden går hurtigt og spændingen stiger konstant undervejs. Den perfekte underholdning hjemme til alle anledninger.

ER DET SVÆRT?

HVEM KAN SPILLE MED?

Escape og Mystery Games online har elementer som vil være genkendelige hvis I er bekendte med Escape Rooms og Murder Mysteries. Alle vores spil har en rimelig sværhedsgrad, så der er garanti for at alle bliver udfordret. Der er skjulte hints og kryptiske ledetråde lagt ind undervejs i spillet, som vil hjælpe jer på rette vej når I undervejs føler jer fortabte.

 

Spillene er anbefalet fra 14 år og opefter. Dog kan yngre børn godt spille med, som en del af en familie eller en gruppe med ældre personer, hvor man hjælpes ad og kan forklare det der bliver for svært.

BROWSER ANBEFALING

SAFARI, FIREFOX, EDGE & CHROME

Når I spiller vores Escape & Mystery Games er det vigtigt, at benytte den rigtige browser. De browsere der understøtter vores effekter er følgende; Edge, Safari, Chrome og Firefox. Benyttes disse, vil I have den fulde oplevelse hele vejen igennem. I kan kan installere en ny browser inden I spiller.

 

Hvis man vælger ikke at gøre brug af en af ovenstående browsere, kan vi desværre ikke garantere at alle effekter understøttes. Det kan betyde at vigtig information går tabt og, at I ikke kan løse en eller flere af opgaverne undervejs i spillene.

null