null

       PRISER ESCAPE & MYSTERY GAMES

VALGFRI MISSION: 1 ADGANG

ADGANG GÆLDER TIL 1 COMPUTER
195 DKK

Adgang åben: 3 timer

Anbefalet antal: 1-2 personer

Prisen er inkl. moms

 

VALGFRI MISSION: 2 ADGANGE

ADGANG GÆLDER til 2 COMPUTERE
295 DKK

Adgang åben: 3 timer

Anbefalet antal: 2-4 personer

Prisen er inkl. moms

 

VALGFRI MISSION: 3 ADGANGE

ADGANG GÆLDER til 3 COMPUTERE
395 DKK

Adgang åben: 3 timer

Anbefalet antal: 4-6 personer

Prisen er inkl. moms

 

          INFORMATION PRISER OG SPIL 

3 TIMERS ADGANG

– FRA START TIL SLUT

Når I sidder klar til at spille, køber I adgang her til det ønskede spil. Herefter modtager I en e-mail med jeres mission, adgangskode, start website og andet information I har brug for for at klare jeres mission. Koden er unik og gælder til én computer.

 

Fra I aktiverer koden, er jeres adgang gældende i 3 timer, hvorefter den automatisk lukker ned. Spillet er estimeret til 120 minutters varighed, men den udvidede adgang giver jer mulighed for at spille færdigt hvis I ikke klarer udfordringerne på de 120 minutter.

 

Det er derfor ekstremt vigtigt, at være klar til at spille, når I aktiverer koden på hjemmesiden. Ellers spilder I jeres dyrebare tid…tik tak, tik tak…

ÉN ADGANG

ÉN COMPUTER

Når I køber et spil, via vores shop her giver det adgang til én computer. Vores spil er anbefalet for +1 person (1-2 personer pr. adgang/computer), der sidder sammen, eller hver for sig og løser vores online Escape Games.

 

Hvis I ønsker at spille 4, 5 eller 6 personer sammen om samme spil, kan det være en rigtig god idé, at købe flere adgange til samme spil, så I kan bruge flere computere samtidigt. Nøjes I med én adgang/computer, kan I hurtigt føle, at det bliver lidt trængt omkring skærmen hvis alle skal kunne følge med det hele.

SAMMEN

– HVER FOR SIG!

Hvis I sidder i hver sin ende af landet, i hvert sit land, eller blot i hver sin stue, kan I spille sammen – hver for sig. I skal blot købe to, tre eller flere adgange til samme spil, så I kan have flere computere igang på samme tid. Herefter kan I starte spillet samtidigt og følges ad via Skype, Google hangout, opkald eller lign.

 

I kan diskutere alle steps og planlægge jeres strategi og næste træk sammen, ligesom hvis I sad ved siden af hinanden.

HVIS I ER +2 PERS.

– ELLER SIDDER HVER FOR SIG

Hvis I ønsker at sidder mere end 2 spillere sammen anbefaler vi, at I køber adgang til spillet flere gange. Dette giver jer mulighed for at have flere computere igang på samme tid, så der er plads til at alle kan være med. Det samme anbefales, hvis I  fx sidder i hver sin ende af landet, men gerne vil spille sammen. Her køber I ligeledes flere adgange, der giver jer mulighed for at have hver sin computer at spille på.

 

Jeres oplevelser på begge computere vil være identiske. I kan altså sidde og følges ad i spillet på flere forskellige computere samtidigt, enten i samme stue eller hver for sig. Det kræver blot at I køber samme adgang flere gange, da én adgang kun kan anvendes på én computer.

fødselsdagsfest i escape room

ANBEFALET BROWSER

EDGE, SAFARI, CHROME & FIREFOX

Inden I spiller et af vores Escape & Mystery Games, er det vigtigt at I har den korrekte browser installeret. I kan benytte Chrome, Safari, Edge eller Firefox, da disse alle fire understøtter samtlige effekter spillet igennem og sikre jer den gode oplevelse. I kan installere en ny browser efter behov umiddelbart inden spilstart.

 

Hvis man benytter en anden end én af ovennævnte browsere, kan der være en eller flere effekter der ikke virker undervejs. Det vil derfor gå ud over jeres oplevelse og der kan være op til flere opgaver I ikke vil kunne løse undervejs.